неділя, 4 серпня 2013 р.

Автостопом по Австраліїї

Список легендарних собак не закінчується на відомих нам Хатіко та Балто. Ще один не менш неймовірний герой - Рудий пес. Так його називали усе життя. 


Про нього, у КіноКлубі, до вашої уваги представлено фільм, щоб дізнатись про цього прекрасного песика. 

Кінець 1970-х років. Водій вантажівки на ім'я Томас зупиняється в містечку Дамп'єр, у Західній Австралії. Зайшовши в бар, він стає свідком того, як група чоловіків намагається позбавити життя хворого рудого пса. Однак люди не в силах здійснити це, адже ще є надія на одужання собаки. 


Зібравшись в барі, жителі містечка (в основному робітники місцевого підприємства з видобутку залізної руди), вирішили розповісти Томасу історію Рудого: як він тут вперше з'явився, став загальним улюбленцем, був прийнятий у профспілку гірників, знайшов свого справжнього господаря і потім втратив його. 

В одній з історій розповідається про те, як він перетнув протягом років половину Австралії в пошуках свого загиблого господаря, і те, як повертається у своє рідне містечко. Там його радо зустрічають жителі, і не можуть повірити, що їх Рудий знову з ними. 


Та тепер, коли він лежить у барі, а всі навколо згадують життя Рудого, він підводиться, і вирушає в свою останню подорож. Згодом, у барі, лікар помітив, що Рудий зник. Влаштувавши пошуки, вони знайшли собаку на кладовищі, де був похований його господар. Сам Рудий також відійшов у вічне життя. Він виконав свою місію  - знайти свого друга. 

Фільм заснований на реальних подіях про найвірнішого собаку. Вас чекають: щирі, смішні та сумні моменти, повне занурення у світ Австралії, чудова музика, та справжня дружба людини та собаки.

На честь видатного пса-мандрівника, його друзі поставили пам'ятник. 



А тепер настав час для перегляду трейлера. Якщо вам запав у душу цей Руденький, то не втрачайте ані хвилини.

                      Найкращий друг. Хуліган. Легенда.




Немає коментарів:

Дописати коментар